Search found 9 matches

by Loki
Fri Sep 29, 2017 8:07 am
Forum: Technical Support
Topic: After update Ashita won't let me login
Replies: 2
Views: 136

Re: After update Ashita won't let me login

Doing the full path fixed it. Thanks^^
by Loki
Fri Sep 29, 2017 6:39 am
Forum: Technical Support
Topic: After update Ashita won't let me login
Replies: 2
Views: 136

After update Ashita won't let me login

I started Ashita and it went through an update and now i keep getting this error:

System.Exception: Failed to launch boot file.

File Path: .\\KupoLoader\\pol.exe
Error: 267
at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.<LaunchConfiguration>b__0()


Any fixes to this?
by Loki
Fri Sep 22, 2017 8:34 pm
Forum: Technical Support
Topic: Error 3101 and 0001
Replies: 3
Views: 181

Re: Error 3101 and 0001

Flushed the cache and made the DNS changes. Still cant get into any characters. My main keeps getting stuck right after trying to load in. Have a black screen and all i can see is the "downloading data" in the bottom right hand corner.......which never downloads lol
by Loki
Fri Sep 22, 2017 8:10 pm
Forum: Technical Support
Topic: Error 3101 and 0001
Replies: 3
Views: 181

Error 3101 and 0001

Last night i was trying to log to another character and after logging off of my main i keep getting these two errors. 3101 trying to log into my main and 0001 trying to log into a alt. Any ideas how to fix this? I have changed no settings or installs except i DID update my graphics driver this morni...
by Loki
Sat Sep 16, 2017 11:58 pm
Forum: Technical Support
Topic: Can't login
Replies: 2
Views: 189

Re: Can't login

Ok thanks a lot!
by Loki
Sat Sep 16, 2017 9:41 pm
Forum: Technical Support
Topic: Can't login
Replies: 2
Views: 189

Can't login

I just created two new characters, and now i can't log into any of them to play. Any ideas as to why or how to fix it? Tried deleting the characters but they keep showing back up after i relog into the character select screen. Any help is appreciated :)
by Loki
Wed Sep 13, 2017 2:30 am
Forum: New Player Introductions
Topic: Ohai^^
Replies: 3
Views: 344

Re: Ohai^^

Got it all working^^
by Loki
Wed Sep 13, 2017 2:07 am
Forum: New Player Introductions
Topic: Ohai^^
Replies: 3
Views: 344

Re: Ohai^^

Ok thank you very much^^
by Loki
Tue Sep 12, 2017 9:11 pm
Forum: New Player Introductions
Topic: Ohai^^
Replies: 3
Views: 344

Ohai^^

I wanted to relive some of the old memories of adventuring in FFXI with all my friends. I am having trouble getting either POL or Windower to reach the server for login. Any suggestions? I followed the install guide on this site and as far as I can tell......I didn't do anything wrong. Any help is a...